Kval :D

Acke och Russin får inte tävla för tillfället för det är mer än ett år sedan dom tävlade senast...
Men om dom klarar kvalet den 11 juni så får dom börja tävla igen :D
Jag ska köra Acke och Olivia ska troligen köra Russin och dom går i samma kval lopp. Vi hoppas att båda klara det. 
 hälsningar Ida  

Snart sommar...

Hej!
Nu har jag akt pa praktik i Belgien och eftersom vi slutar efter det  sa ses vi inte forren till hosten. Sa jag onskar alla en riktigt fin sommar. ♥ For ovrigt sa finns inte de tre sista bokstaverna i det svenska alfabetet har sa det ar darfor jag skriver som jag gor.
Kramar Olympia Thurfjell

Uppvisning...

Hej alla fina travmännsikor!
Har ni tänkt på hur fina och underbara elever och ledare vi har? Det är ju vi som gör travskolan till världens bästa. ♥ Det är vi som gör travskoloan till en så härlig plats att vara på. ♥
Men nu till det jag skulle berätta om. Som ni säkert vet så sammarbetar travskolan med Kvinnerstaskolan där vi också har våran verksamhet. Då får ponnyerna visa upp sig för skolan ibland. Det är dom som ska börja på skolan i höst som fick se lite vad vi håller på med. Självklart så hoppas vi att så många av dom nya vill hänga med oss på travskolan. Igår så var det Acke och Illemonns tur att visa vad dom går för. Louise Edesgård som är ledare på tisdagar red monté på Acke och Anette Nyman körde Illemon i sulky. Våra båda sjärnor skötte sig galant. :)
Kramar Olympia Thurfjell

Aristocrat

Hej!
Jag heter Arsitocrat men till vardags så heter jag Acke. Enligt mig själv så är jag världens bästa springare. Eller i alla fall travskolans bästa ponny. Jag vet vad jag är bra på och det är på banan som jag vill vara.

Min favoritfärg är vinröd och det är den färgen som jag har på mitt selunderlägg och på pannbandet. Då känner ni igen min utrustning lätt.

Mer information kommer om mig snart.


Ledarträff

Hej!
Idag så har vi ledare träffats. Zanna sminkade oss och det var en tjej där som heter Åsa och maserade oss. Hur underbart som helst. Men vi hade även endel nytta för oss också. Vi har diskuterat travskolans framtid. Vi kom fram till många bra ideer. Vi ska lägga fram dem som förslag och sen hoppas vi att det ska bli verklighet.

Även andra ideer från er är guld värda. Kom ihåg att travskolan är eran verksamhet och vi finns för er!

Kram Olympia Thurfjell

Valborg :)

Igår var jag, Olivia, Molly och Belinda i Brickebacken med Häggen och Elof. Dom skötte sig exemplariskt som vanligt :) Det var ca 80 barn som hann rida, vi var där mellan 17-20 men ridningen kom inte igång förrens 17:30, så vi hade inte en lugn stud utan vi fick gå hela tiden.

Hoppas att någon såg min fina skylt jag hade gjort till bloggen och travskolan

Det var allt från mig  hälsningar Ida

RSS 2.0