Här har det visst hänt grejor ;)

Jag hr faktist inte vart borta så länge men ändå har det blivit inlägg om mig + en otroligt vacker header ;)
Tacktack ;)
har faktist bestämt mig att jag oxå ska bli lite aktiv här ;)
å bilderna är bara för att skryta lite granna ;)
Pussokram<3


Dem gar det bra

Hej på er alla travskolevänner!
Idag så jobbar jag och Louise hela helgen. Ni som har kurs på onsdagar känner nog igen henne.

Ponnyerna hälsar att dem är rätt nöjda med massor av halm.

Kramar Olympia <3


Storhästkurs!

Hej!
Idag så hade vi en kurs där de lite äldre eleverna fick köra storhäst. Dem hästarna som vi hade var Art Fri, Timber Jazz och Axel Beckå. Dagens övning var att känna lite på hur det kändes att sitta bakom en stor travare istället för en ponny. Visst är det stor skillnad? Vi körde lite kors och tvärs i deffileringsvolten bara för att känna in vagnarna och såna saker sedan blev det att jogga tre  bakvarv.

I brist på bilder från dagens pass så bjuder jag på en när jag körde snabbjobb/idealtid mot Lillerud. Det är Art Fri som jag körde då. Idealtid är när man får en tid som man ska köra på och sedan så ska man försöka pricka den. När det var tävling så vinner den som kör närmast den bestämda tiden.

Kramar Olympia Thurfjell


Sara är värdens lyckligaste!

Hej!
Jag måste bara skvallra lite till er! Sara fick sin dröm i uppfyllelse idag, hon fick träffa ingen mindre än Danny från EMD. Jag tror att hon är värdens lyckligaste tjej just nu. Detta läste jag på hennes facebook idag:
Dagen:
Har inte kunna sova så mkt ubder natten för jag vart så nervös xP men började dagen med en skön dusch och sedan hotellfrukost, efter det kom taxin och tog mig och mamma till emds studio där vi träffade DANNY :) där spenderade vi två timmar genom att prata, kolla runt i studion, ta massa bilder och kramas xP sen åkte vi taxi till hotellet och gick sedan en stundnpå stan och åt. När vi kom tillbaka till hotellet chillade vi en stund för att sedan åka LIMOSIN till hard rock cafe där vi åt, sen blev det limo tillbax till hotellet ;) så nu ligger alla i en varsin säg och tar det vääldigt lungt :) kan ju bara säga att 13 alltod har vart mitt turnummer, och det kommer nog fortsätta ;)♥



Jag är så fruktansvärt glad för hennes skull. Jag menar, det är hon värd våran fina Sara! <3

Ha det bra!
Kramar: Olympia Thurfjell <3

Lydig

Hej!
Jag kom till värden år 2002, så om ni frågar mig så är 2002 det bästa året av alla. Jag är en ganska duktig travare när jag väl vill, jag har ju faktiskt vunnit klubbmästerskapet 2010. Då gick benen som trummpinnar på mig. Men annars så tycker jag om att äta och ta det lugnt. Jag älskar att sno mat ur de förbredda påsarna i gången. Jag är både snäll att rida och att köra! Jag är en shettlandsponny vilket betyder att jag kan hitta på bus.
Min favoritfärg är gul vilet jag också har på min utrustning. Då vet ni vilka saker som är mina!


RSS 2.0